Profilaxie Dentara

Vizitele regulate (de minim 2 ori pe an) la stomatolog sunt necesare, astfel depistand cariile incipiente, parodontoza sau alte afectiuni ale cavitatii orale.

Profilaxia dentara este esentiala nu numai pentru mentinerea unei danturi sanatoase dar este, de asemenea, utilizata pentru a trata etapele timpurii ale unor afectiuni gingivale. Medicul dentist utilizeaza instrumente speciale pentru a indeparta tartrul dentar.

Fara vizite regulate la stomatolog, tartrul se poate forma sub gingie. Acest lucru in cele din urma poate duce la dezvoltarea unor afectiuni parodontale, care netratate, pot duce la pierderea dintilor.

Profilaxie

Profilaxia dentara este o ramura a stomatologiei care se ocupa cu prevenirea aparitiei afectiunilor dentare.

Servicii de

Profilaxie Dentara

Igiena orala (folosirea corecta a periutei de dinti, tehnici de periaj, igiena lucrarilor protetice fixe si mobile, utilizarea apei de gura si a atei dentare)

Consultatie completa prin evaluarea clinica efectuata de catre medicul stomatolog cu ajutorul camerei intraorale precum si a radiografiilor

Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional Air-flow

Fluorizare in gutiere speciale

Sigilare
in santuri si fosete

Profilaxia afectiunilor parodontale

Urmati

Sfatul stomatologului

Profilaxia dentara este, probabil, una dintre cele mai bune investitii pe care o puteti face pentru sanatatea dumneavostra.

La Cabinetul Emira Dent gasiti

Sfaturi de Incredere

Doctorii Emira Dent participa anual la cursuri si congrese de estetica dentara, pentru a le putea oferi pacientilor sai tot suportul estetic si functional pe parcursul tratamentului.