Un nou Cabinet stomatologic in zona Sincai

Din aceasta toamna am deschis in zona Sinacai, timpuri Noi – Tineretului, cabinetul stomatologic Emira Dent, cu dorinta de a oferi tratamente de ortodontie, de chirurgie dentara, de implantologie, etc., prezente in lista cu servicii.

Cu experienta si profesionalism, intr-un ambient placut si confortabil, va garantam rezolvarea tuturor problemelor, atunci cand acestea au legatura cu ortodontia, implantologia, endodontia, protetica, estetica sau chirurgia dentara.

Oferim pacientilor servicii stomatologice de inalta calitate, intr-o atmosfera relaxanta si un cadru familiar.

Pentru noi, nu exista un simplu zambet sau o problema stomatologica, ci doar pacienti care au nevoie de noi si de serviciile noastre. Iata de ce, pornind de la necesitatile pacientilor si de la caracteristicile clinice pe care acestia le prezinta, oferim cu incredere planuri stomatologice personalizate.
Datorita entuziasmului ce ne caracterizeaza atat individual, cat si in echipa, datorita dorintei de a ne autodepasi si de a ne perfectiona, cu pasiune pentru tot ce facem, incercam sa dam viata cat mai multor zambete, in fiecare zi.