CABINET STOMATOLOGIC

EMIRA DENT

Pentru noi fiecare pacient este unic şi special. Acesta este motivul pentru care venim în întâmpinarea problemelor şi dorinţelor voastre, cu servicii medicale personalizate şi oferte aplicate nevoilor voastre.

Despre EMIRA DENT

Zâmbetul şi mulţumirea dumneavoastră ne recomandă!

Echipa EMIRA DENT

Punem accentul atât pe partea curativă, cât şi pe cea preventivă.

Câteva cuvinte despre

CABINETUL STOMATOLOGIC

Noi, medicii CLINICII EMIRA DENT, ne dorim să le oferim pacienţilor noştri tratamente stomatologice multiple, complete şi complexe, de cea mai bună calitate.

Pentru noi fiecare pacient este unic şi special. Acesta este motivul pentru care venim în întâmpinarea problemelor şi dorinţelor voastre, cu servicii medicale personalizate şi oferte aplicate nevoilor voastre, toate – în condiţii de maximă igienă, dezinfecţie şi sterilizare, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor şi reglementărilor din domeniu.

Ne dorim să oferim servicii medicale de o calitate excelentă, iar ca să optimizăm realizarea tratamentelor am ales să funcţionăm după conceptul de echipă multidisciplinară. Astfel, Emira Dent este formată din medic de stomatologie generală, igienist dentar, medici specializaţi în chirurgie-implantologie, parodontologie, ortodonţie şi pedodonţie.

Ştim însă cât de important este ambientul şi înainte şi după vizita în cabinet, aşa că pe lângă serviciile medicale de calitate am lucrat şi ca pacienţii noştri să beneficieze de un mediu cât mai plăcut şi confortabil în spaţiul de aşteptare.

Vă aşteptăm cu drag, să ne treceţi pragul şi să ne cunoaştem!

La Clinica Emira Dent găsiţi

SFATURI DE ÎNCREDERE

Doctorii Emira Dent participă anual la cursuri şi congrese de estetică dentară pentru a le putea oferi pacienţilor lor tot suportul estetic şi funcţional pe parcursul tratamentului.

Proteze dentare fixe pe implanturi (FAST&FIXED) în 24h

X