CE TREBUIE SĂ ŞTII ÎNAINTE DE ALBIREA DINŢILOR

Un zâmbet alb şi strălucitor se regăseşte pe lista de dorinţe ale fiecăruia dintre noi. Din fericire, acum acest lucru este posibil indiferent pentru oricine. Tratamentele de albire profesională a dinţilor au devenit tot mai accesibile, iar acum procesul are o durată minimă şi efecte spectaculoase.

Albirea dinţilor. Tot ce trebuie să ştii înainte de a merge la cabinet

Sunt lucruri pe care orice pacient ar trebui să le ştie înainte să se lase pe mâna profesioniştilor. Am pregătit pentru tine 7 informaţii care îţi garantează că albirea dinţilor se va desfăşura în cele mai bune condiţii, iar aşteptările tale vor fi împlinite!

Albirea dinţilor e o procedură lipsită de complicaţii.

În cazul în care ai fost mereu nemulţumit de culoarea dinţilor tăi, dar te-ai temut de efectele acestei proceduri află că nu ai niciun motiv să nu apelezi la tratamentele de albire profesională. Acestea sunt simple, lipsite în marea majoritate a cazurilor de efecte adverse şi deloc dureroase.

Albirea dinţilor are efect doar pe cei sănătoşi.

Acest procedeu nu este deloc recomandat dacă ai dinţii cariaţi sau stricaţi, dacă suferi de retracţie gingivală sau de alte afecţiuni netratate. Nu doar că albirea nu va funcţiona pe dantura cu probleme, dar poate agrava situaţia.

Este posibil să suferi de sensibilitate dentară.

Cea mai răspandită reacţie în urma unui tratament de albire este legată de sensibilitatea danturii. În general, aceasta dispare după aproximativ 24 de ore de la efectuarea procedurii. De partea cealaltă, aşa cum vei vedea mai jos, există şi procedee care atenuează acest disconfort.

 

Albirea dinţilor nu e permanentă.

În medie rezultatele albirii dinţilor pot persista până la 3 ani, fiind afectate de factori precum înaintarea în vârstă, fumatul ori consumul de ceai, vin roşu sau cafea, toate acestea cauzând pete pe suprafaţa dinţilor.

 

Rezultatele diferă de la o persoană la alta.

Nu toţi vom ieşi din cabinetul medicului stomatolog cu dinţii la fel de albi şi de strălucitori. Reuşita tratamentului depinde atât de priceperea şi experienţa profesionistului, cât şi de atenţia pe care o acorzi igienei orale, de stilul tău de viaţă şi de genetică.

Albirea dinţilor trebuie executată de un profesionist.

Deşi există în comerţ nenumărate kit-uri pentru albirea dinţilor la domiciliu, precum şi produse de igienă orală care ţintesc acest efect, trebuie să ştii că rezultatele nu vor fi comparabile cu cele din cabinet. Mai grav, este posibil să te confrunţi cu efecte adverse atunci când încerci să îţi albeşti dinţii acasă.

Pentru o albire ca la carte apelează la serviciile medicilor noştri stomatologi. În cadrul cabinetului Emira Dent realizăm albirea dinţilor cu lampa ZOOM! Procedura e extrem de simplă, iar rezultatele sunt vizibile în doar 45 de minute. Soluţia de albire va pătrunde în smalţul şi în dentina dintelui cu ajutorul lămpii cu plasmă ZOOM!, provocând o albire a dinţilor cu până la 8 nuanţe! Sunt necesare maximum 3 sedinţe a câte 15 minute fiecare pentru ca zâmbetul tău să fie mai cuceritor ca niciodată.

Bonus: albirea dinţilor cu lampa de albire ZOOM! te scapă şi de sensibilitate datorită combinaţiei dintre o soluţie cu o concentraţie scăzută (de 6%) şi o sursă de lumină (LED) care va preveni apariţia oricărui disconfort.

În cabinetele noastre executăm şi lucrări de albire a dinţilor cu soluţia OPALESCENCE X-TRA BOOST (un gel care conţine 38% peroxid de hidrogen), cu efecte vizibile după aproximativ o oră.

De asemenea, ai la dispoziţie şi o soluţie de albire la domiciliu, cu OPALESCENCE 15%. Medicul nostru va lua amprente exacte pentru confecţionarea gutierelor ce vor fi apoi umplute cu soluţie de albire şi pe care le vei putea utiliza în intimitatea propriei case.

 

Suntem aici ca să îţi răspundem la orice întrebare!

Suntem o echipă prietenoasă, ce beneficiază de peste 15 ani de experienţă în domeniu, aşa că suntem pregătiţi să îţi răspundem la toate întrebările pe care le ai referitoare la îngrijirea orală şi procedurile necesare.