Albirea Dintilor

Cu lampa de albire ZOOM, rezultatele se vad dupa 45 min.

Procedeul este foarte simplu: se aplica solutia speciala de albire pe dinti, dupa ce in prealabil s-au izolat foarte bine gingiile cu o bariera gingivala, care se fotopolimerizeaza cateva secunde.

Solutia de albire patrunde cu ajutorul lampii cu plasma ZOOM! in smaltul si dentina dintelui, si, in maxim 3 sedinte de 15 minute fiecare, se observa modificarea culorii initiale cu pana la 8 nuante mai deschise a dintilor.

Pe tot parcursul sedintei si ulterior, pacientii nu prezinta durere.

Albirea Dintilor

Folosim cea mai sigura, rapida si eficienta metoda de albire existenta in acest moment in lume, respectiv LAMPA ALBIRE ZOOM!

Alte metode pentru

albirea Dintilor

Albirea dentara cu solutie OPALESCENCE X-TRA BOOST

Albirea se face cu gel care contine 38% peroxid de hidrogen, care nu necesita fotoactivare.
Rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ 1 ora si se face sub directa supraveghere a medicului stomatolog.

Albirea cu solutie OPALESCENCE 15% (albirea la domiciliu)

Se face de catre pacient, acasa, prin folosirea unor gutiere speciale realizate in laboratorul dentar.

Medicul stomatolog va lua amprente exacte pentru confectionarea gutierelor, iar solutia de albire se va pune ulterior in acestea.
Dezavantajul il constituie timpul mai lung de tratament (intre 10-14 nopti) sau zilnic, timp de minim 5 ore.

Raspunsuri la

Intrebari despre albirea dintilor

Da. Studiile clinice au aratat ca albirea dintilor cu carbamida sau peroxid de hidrogen, sub supravegherea personalului medical, este sigura atat pentru dinti cat si pentru gingii.

Cea mai uzuala reactie dupa tratamentul de albire poate fi sensibilitatea dentara.
In general, acest disconfort apare in urma tratamentelor cu solutii de concentratie mai ridicata.
Avantajul in cazul albirii cu lampa ZOOM este tocmai folosirea unei solutii de concentratie scazuta 6%, in combinatie cu o sursa de lumina (LED), ceea ce duce la disparitia sensibilitatii dentare sau gingivale.

Exista multe cauze care favorizeaza coloratia dintilor. Cele mai comune sunt consumul de cafea, ceai verde sau negru, vin rosu, sucuri naturale.

Dar, de asemeni, tratamentele indelungate cu anumite antibiotice, fumatul in exces, varsta inaintata sau anumite traume ale dintilor (lovituri, fracturi, tratamente dentare incorecte), pot duce la colorarea dintilor.

Rezultatele difera de la un pacient la altul in functie de consumul de alimente sau bauturi care coloreaza dintii (cafea, ceai negru sau verde, vin rosu sau bauturi racoritoare), daca sunt fumatori sau nu, etc.

In situatiile mentionate, este indicata ca o solutie sigura si albirea la domiciliu, care va duce la pastrarea culorii obtinute dupa albirea in cabinet.

Cu lampa albire ZOOM!, rezultatele se vad dupa 45 min. Diferenta de la culoarea initiala la cea obtinuta dupa tratament poate ajunge la 8 nuante.

La Cabinetul Emira Dent gasiti

Sfaturi de Incredere

Doctorii Emira Dent participa anual la cursuri si congrese de estetica dentara, pentru a le putea oferi pacientilor sai tot suportul estetic si functional pe parcursul tratamentului.