Albirea Dinților

Albirea dinților cu mai multe nuanțe folosind laserul în numai 20 de minute! Rezultate vizibile chiar și după 5 ani! Fără sensibilitate! Elimină toate petele (colorațiile dinților determinate de: fumat, pigmenți alimentari și varstă)

Deoarece întreaga procedură se desfășoară în cabinetul nostru într-o oră sau mai puțin, aceasta este alegerea perfectă pentru persoanele ocupate

Pe tot parcursul sedintei si ulterior, pacientii nu prezinta durere.

Albirea Dinților

Albirea cu laserul este o procedură ideală pentru oricine își dorește rezultate imediate.

Alte metode pentru

albirea Dinților

Albirea dentară cu solutie OPALESCENCE X-TRA BOOST

Albirea se face cu un gel care conţine 38% peroxid de hidrogen, fără să fie nevoie de fotoactivare.
Rezultatele sunt vizibile după aproximativ 1 oră, iar albirea se face sub directa supraveghere a medicului stomatolog.

Albirea cu soluţie OPALESCENCE 15% (albirea la domiciliu)

Se face de către pacient, acasă, prin folosirea unor gutiere speciale realizate în laboratorul dentar.

Medicul stomatolog va lua amprente exacte pentru confecţionarea gutierelor, iar soluţia de albire se va pune ulterior în ele.
Dezavantajul îl constituie timpul mai lung de tratament (între 10 şi 14 nopţi) sau zilnic, timp de minim 5 ore.

Răspunsuri la

ÎNTREBĂRI DESPRE ALBIREA DINŢILOR

Da. Studiile clinice au arătat că albirea dinţilor cu carbamidă sau peroxid de hidrogen, sub supravegherea personalului medical, este sigură atât pentru dinţi, cât şi pentru gingii.

Cea mai uzuală reacţie după tratamentul de albire poate fi sensibilitatea dentară.
În general acest disconfort apare în urma tratamentelor cu soluţii de concentraţie mai ridicată.

Există multe cauze care favorizează coloraţia dinţilor. Cele mai comune sunt legate de consumul de cafea, ceai verde sau negru, vin roşu, sucuri naturale.

De asemenea, tratamentele îndelungate cu anumite antibiotice, fumatul în exces, vârsta înaintată sau anumite traume ale dinţilor (lovituri, fracturi, tratamente dentare incorecte) pot duce şi ele la colorarea dinţilor.

Rezultatele diferă de la un pacient la altul în funcţie de consumul de alimente sau băuturi care colorează dinţii (cafea, ceai negru sau verde, vin roşu sau băuturi răcoritoare), dacă sunt fumători sau nu etc.

În situaţiile menţionate este indicată ca o soluţie sigură şi albirea la domiciliu, care va duce la păstrarea culorii obţinute după albirea în cabinet.

Deoarece întreaga procedură se desfășoară în cabinetul nostru într-o oră sau mai puțin, aceasta este alegerea perfectă pentru persoanele ocupate.

La Clinica Emira Dent găsiţi

SFATURI DE ÎNCREDERE

Doctorii Emira Dent participă anual la cursuri şi congrese de estetică dentară pentru a le putea oferi pacienţilor lor tot suportul estetic şi funcţional pe parcursul tratamentului.

Proteze dentare fixe pe implanturi (FAST&FIXED) în 24h

X