Bijuterii Dentare

Bijuteria dentara este cea mai noua tendinta in cosmetica dentara si, din ce in ce mai multi pacienti solicita acest serviciu. Bijuteriile dentare vin ca o completare a bijuteriilor clasice, dand zambetului un aspect aparte.

Procedura in sine presupune lipirea ca atare pe suprafata dintelui a unei mici bijuterii care poate fi confectionata din aur, platina, o piatra pretioasa sau un cristal de tip Swarovsky.

Bijuterii Dentare

Bijuteria dentara este cea mai noua tendinta in cosmetica dentara

Cum aplicam

Bijuteriile dentare

  • Procedura este simpla. Dintele respectiv nu este afectat sub nicio forma, nefiind folosita freza. Pacientul va cadea de comun acord cu medicul asupra unui model de bijuterie precum si a dintelui pe care se va aplica. Se foloseste o substanta demineralizanta pe suprafata dintelui, pentru a favoriza o buna adeziune cu materialul de lipit. Ulterior, cu ajutorul unui adeziv special fotopolimerizabil bijuteria dentara se fixeaza pe dintele ales.

Raspunsuri la

Intrebari

Procedura de aplicare nu dureaza mai mult de 15 până la 20 minute.

Bijuteriile dentare aplicate pot ramane lipite pe o perioada nedefinita sau pentru cat timp veti dori.

Da. Oricand doriti sa renuntati la bijuteria dentara aplicata, aceasta poate fi inlaturata de catre medicul stomatolog fara a afecta dintele respectiv.

Preturile variaza in functie de modelul ales. Contactati-ne!

La Cabinetul Emira Dent gasiti

Sfaturi de Incredere

Doctorii Emira Dent participa anual la cursuri si congrese de estetica dentara, pentru a le putea oferi pacientilor sai tot suportul estetic si functional pe parcursul tratamentului.