Bijuterii Dentare

Bijuteria dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii din cosmetica dentară. Bijuteriile dentare vin ca o completare a bijuteriilor clasice, dând zâmbetului un aspect aparte.

Procedura în sine presupune lipirea pe suprafaţa dintelui a unei mici bijuterii care poate fi confecţionată din aur sau platină, poate fi o piatră preţioasă sau un cristal de tip Swarovski.

Bijuterii Dentare

Bijuteriile dentare sunt uşor de aplicat şi la fel de uşor de îndepărtat, când nu mai prezintă interes.

Cum aplicăm

Bijuteriile dentare

Procedura este simplă. Dintele respectiv nu este afectat sub nicio formă, nefiind folosită freza.

Pacientul va cădea de comun acord cu medicul asupra unui model de bijuterie, precum şi a dintelui pe care se va aplica aceasta. Se foloseşte o substanţă demineralizantă pe suprafaţa dintelui pentru a favoriza o bună adeziune cu materialul de lipit. Ulterior, cu ajutorul unui adeziv special fotopolimerizabil bijuteria dentară se fixează pe dintele ales.

Răspunsuri la

ÎNTREBĂRI

Procedura de aplicare nu durează mai mult de 15 – 20 minute.

Bijuteriile dentare aplicate pot rămâne lipite pe o perioadă nedefinită sau atât timp cât veţi dori.

Da. Oricând doriţi să renunţaţi la bijuteria dentară aplicată. Aceasta poate fi înlăturată de medicul stomatolog fără a afecta dintele respectiv.

Preţurile variază în funcţie de modelul ales. Contactaţi-ne!

La Clinica Emira Dent găsiţi

SFATURI DE ÎNCREDERE

Doctorii Emira Dent participă anual la cursuri şi congrese de estetică dentară pentru a le putea oferi pacienţilor lor tot suportul estetic şi funcţional pe parcursul tratamentului.

Proteze dentare fixe pe implanturi (FAST&FIXED) în 24h

X