Coroane Ceramică Suport Zirconiu

Efectul estetic singular al zirconiului este unul dintre cele mai mari avantaje ale acestuia. Aspectul natural se datorează trecerii luminii prin el, astfel încât atunci când privim o coroană din zirconiu sau un dinte natural nu se observă nicio diferenţă.

În cazul coroanelor metalo-ceramice dintele va părea opac, metalul blocând trecerea luminii prin el.

Zirconiul este biocompatibil, deci nu poate exista nicio reacţie adversă a organismului şi nu poate fi respins de acesta. Senzaţiile de prea cald/prea rece pe care le poţi simţi în cazul coroanelor metalo-ceramice nu există în cazul unei coroane zirconiu şi asta pentru că zirconiul este lipsit de conductivitate electrică.

Coroane Zirconiu

Reprezintă cea mai nouă tehnologie în materie de estetică dentară şi cea mai potrivită pentru obţinerea unui zâmbet alb, perfect.

Proiectare asistată de calculator

Tehnologia CAD

Singura tehnologie folosită la realizarea coroanelor de zirconiu este tehnologia computerizata CAD-CAM şi se realizează exclusiv în laboratoarele de tehnică dentară care deţin aparatură specială.

Tehnologia CAM – Fabricaţie asistată de calculator utilizează datele de proiectare geometrice primite în urma procedurii CAD, pentru a controla maşini automate. Astfel, coroana din zirconiu va avea caracteristicile identice unui dinte natural atât din punct de vedere estetic, cât şi funcţional.

Materialele folosite la realizarea coroanelor de ceramică pe suport din zirconiu sunt de cea mai bună calitate, asigură un rezultat estetic superior şi o bună rezistenţă în timp.

Ce trebuie să ştiţi despre

AVANTAJELE coroanei de zirconiu

Aspectul natural se datorează trecerii luminii prin el, astfel încât atunci când privim o coroană zirconiu sau un dinte natural nu se observă nicio diferenţă.

Coroanele ceramică pe suport zirconiu se folosesc cu succes şi peste implanturi dentare, având o estetică mult superioară clasicelor coroane ceramică pe suport metalic.

În acest caz, bontul protetic care se înfiletează în implantul dentar propriu-zis poate fi metalic (situaţie în care laboratorul va face etapa de machiaj a capei dentare) sau din zirconiu.

La Clinica Emira Dent găsiţi

SFATURI DE ÎNCREDERE

Doctorii Emira Dent participă anual la cursuri şi congrese de estetică dentară pentru a le putea oferi pacienţilor lor tot suportul estetic şi funcţional pe parcursul tratamentului.

Proteze dentare fixe pe implanturi (FAST&FIXED) în 24h

X