Fast&Fixed – Dinți ficși în 24H

proteze fixe pe implanturi

Din dorinta de a readuce la viata zambetul parintilor nostri, in ultimii ani am incercat sa le oferim planuri de tratament personalizate, complete si complexe, folosind ultimele tehnologii si tehnici stomatologice.

Astfel in cadru Clinicii Emira Dent realizam proteze dentare fixe pe implanturi (denumiri alternative Fast&Fixed/Dantura fixa in 24 de ore/All on 4/ All on 6), cu ajutorul carora reusim intr-un timp extrem de scurt (maxim 24h) o reabilitare orala totala. Cu ajutorul acestei tehnici restabilim zambetul, functia masticatorie si pacientul poate reveni la viata sociala intr-un timp foarte scurt,adica maxim 24h de la inceperea tratmentului.

Fast&Fixed – proteze fixe pe implanturi

Principiul acestei tehnici Fast&Fixed, se bazeaza pe inserarea a 4 implanturi All on 4, de regula pentru arcada inferioara, sau 6 implanturi – All on 6 pentru arcada superioara.

Cui ne adresăm cu

Fast&Fixed – proteze fixe pe implanturi

Acest tip de tratament se adreseaza:

 • Pacientilor purtatori de proteze dentare mobile;
 • Pacientilor care si-au pierdut dintii;
 • Pacientii care sufera de o boala paradontala in stadiu avansat, cu o evolutie agresiva, iar dintii au indicatie de extractie.

Principiul acestei tehnici Fast&Fixed, se bazeaza pe inserarea a 4 implanturi All on 4, de regula pentru arcada inferioara, sau 6 implanturi – All on 6 pentru arcada superioara. Implanturile vor fi inserate in locuri speciale, stabilite de catre chirurg, astfel incat sa ajute la realizarea lucrarilor protetice care vor restabili functia aparatului dento-maxilar.

Recomandări și Informații pentru

Fast&Fixed – proteze fixe pe implanturi

 • Aspect 100% natural;
 • Intervenția este minim invazivă;
 • Rezistență în timp;
 • Costuri mai mici;
 • Redobândirea imediată a funcției masticatorii;
 • Elimină disconfortul protezelor dentare mobile;
 • Realizarea procedurii de implantare, crearea și montarea întregii lucrări fixe pe implant, toate în aceeași zi.

Prima intalnire consta in consultatia pacientului de catre medicul chirurg, care in urma unei analize atente a Radiografiei Panoramice , a unui Computer tomograf si dupa caz a anumitor analize medicale , hotaraste numarul de implanturi care se vor insera si pozitiile acestora. Decizia de a insera 4 sau 6 implanturi, este luata in functie de calitatea si cantitatea osului initial, urmarindu-se sa se obtina o buna distribuire a fortelor care apar in timpul masticatiei, dar si o stabilitate primara buna.

Dupa ce au fost puse la punct aceste detalii, pacientul poate fi programat pentru interventia propiu zisa.

In ziua interventiei, in functie de caz, chirurgul face extractiile dintilor si insera implanturile, urmand ca in aproximativ 24h de la acest moment, pacientul sa beneficieze de lucrari provizorii(sau intermediare). Aceste lucrari protetice provizorii sunt realizate dintr-o rasina acrilica, care imita perfect dintii naturali, ele fiind complet ancorate si sustinute de implanturile dentare. Cu aceste lucrari pacientul trebuie sa stea intre 6-9 luni, timp in care va veni periodic la control si igienizari.Pacientului trebuie sa I se explice ca pe toata aceasta perioada alimentatia va trebui sa fie semilichida,sa consume pe cat posibil numai alimente moi, evitand suprasolicitarea implanturilor.De acest aspect depinde foarte mult reusita pe termen lung a acestui tip de lucrari.

Dupa trecerea acestei perioade se pot realiza lucrari protetice definitive. Tipul si materialele din care vor fi realizate lucrarile definitive se vor hotari de comun accord cu pacientul.

 • implanturile dentare pot fi incarcate imediat, astfel pacientul beneficiaza de o imbunatatire semnificativa a calitatiii vietii, in cateva ore.
 • este o rezolvare rapida, fixa estetica si pe termen lung
 • lucrarile protetice seamana foarte mult cu dintii naturali, sunt stabile si usor de igienizat
 • pacientii efectiv scapa de discomfortul creat de mobilitatea si durerea de gingii provocata de protezele clasice,precum si de problemele masticatorii si cele legate de vorbit.
 • reducerea procedurilor chirurgicale(implanturile se pot insera in aceasi sedinta in care se fac si extractiile)
 • metoda de tratament mai ieftina comparative cu alte metode permanente de reabilitare

Este necesar ca osul initial sa aibe o calitate buna sis a fie sufficient din punct de vedere cantitativ

Problemele semnificative de sanitate pot influenta tratamentul

Fast&Fixed – proteze fixe pe implanturi

Oferta

2000

Fast&Fixed All on 4

2600

Fast&Fixed All on 6

Ce este inclus in pret

 1. Consultatie
 2. Plan de tratament
 3. Anestezia locala
 4. 4 implanturi sau 6 implanturi
 5. Manopera
 6. Lucrare provizorie

Pentru intrebari si/sau programari legate cu acest tip de proteza dentara fixa pe implanturi ne puteti contacta la telefonul +4 0732 445 116 sau pe email office.emiradent@gmail.com

La Cabinetul Emira Dent gasiti

Sfaturi de Incredere

Doctorii Emira Dent participa anual la cursuri si congrese de estetica dentara, pentru a le putea oferi pacientilor sai tot suportul estetic si functional pe parcursul tratamentului.