Fast&Fixed – Dinți ficși în 24H

proteze fixe pe implanturi

Ne dorim să readucem la viaţă zâmbetele părinţilor noştri, ai voştri, ai tuturor. De aceea am adus în clinică, special pentru ei, planuri de tratament personalizate, complete şi complexe, folosind cele mai noi tehnologii şi tehnici stomatologice.

Realizăm astfel proteze dentare fixe pe implanturi (denumiri alternative: Fast&Fixed/Dantură fixă în 24 de ore/All on 4/ All on 6), cu ajutorul cărora reuşim într-un timp extrem de scurt (maximum 24h) o reabilitare orală totală.

Cu ajutorul acestei tehnici restabilim nu doar zâmbetul, ci şi funcţia masticatorie, iar pacientul poate reveni la viaţa socială într-un timp foarte scurt, cel mult 24 de ore de la începerea tratamentului.

FAST&FIXED – PROTEZE FIXE PE IMPLANTURI

Principiul tehnicii Fast&Fixed se bazează pe inserarea a 4 implanturi All on 4, de regulă pentru arcada inferioară sau 6 implanturi – All on 6 pentru arcada superioară.

Cui ne adresăm cu

FAST&FIXED – PROTEZE FIXE PE IMPLANTURI

Acest tip de tratament se adresează:

 • Pacienţilor purtători de proteze dentare mobile;
 • Pacienţilor care şi-au pierdut dinţii;
 • Pacienţilor care suferă de o boală paradontală în stadiu avansat, cu o evoluţie agresivă, la care dinţii au indicaţie de extracţie.

Principiul tehnicii Fast&Fixed se bazează pe inserarea a 4 implanturi All on 4, de regulă pentru arcada inferioară sau a 6 implanturi All on 6 pentru arcada superioară. Implanturile vor fi inserate în locuri speciale, stabilite de către chirurg, astfel încât să ajute la realizarea lucrărilor protetice care vor restabili funcţia aparatului dento-maxilar.

Recomandări și Informații pentru

Fast&Fixed – proteze fixe pe implanturi

 • Aspect 100% natural;
 • Intervenția este minim invazivă;
 • Rezistență în timp;
 • Costuri mai mici;
 • Redobândirea imediată a funcției masticatorii;
 • Elimină disconfortul protezelor dentare mobile;
 • Realizarea procedurii de implantare, crearea și montarea întregii lucrări fixe pe implant, toate în aceeași zi.

Prima întâlnire constă în consultaţia pacientului de către medicul chirurg. În urma unei analize atente a Radiografiei Panoramice, a unui Computer tomograf şi, după caz, a anumitor analize medicale, acesta hotărăşte numărul de implanturi care se vor insera şi poziţiile acestora. Decizia de a insera 4 sau 6 implanturi este luată în funcţie de calitatea şi cantitatea osului iniţial, urmărindu-se să se obţină o bună distribuire a forţelor care apar în timpul masticaţiei, dar şi o stabilitate primară bună.

După ce au fost puse la punct aceste detalii, pacientul poate fi programat pentru intervenţia propriu-zisă.

În ziua intervenţiei, în funcţie de caz, chirurgul face extracţiile dinţilor şi inserează implanturile, urmând ca în aproximativ 24h de la acest moment pacientul să beneficieze de lucrări provizorii (sau intermediare). Aceste lucrări protetice provizorii sunt realizate dintr-o răşină acrilică ce imită perfect dinţii naturali, ele fiind complet ancorate şi susţinute de implanturile dentare.

Cu aceste lucrari pacientul trebuie să stea între 6 şi 9 luni, timp în care va veni periodic la control şi igienizări. Pacientului trebuie să înţeleagă că în toată această perioadă alimentaţia va trebui să fie semilichidă, să consume pe cât posibil numai alimente moi, evitând suprasolicitarea implanturilor. De acest aspect depinde foarte mult reuşita pe termen lung a acestui tip de lucrări.

După trecerea acestei perioade se pot realiza lucrări protetice definitive. Tipul şi materialele din care vor fi realizate lucrările definitive se vor hotărî de comun acord cu pacientul.

 • Implanturile dentare pot fi încărcate imediat, astfel încât pacientul beneficiază de o îmbunătăţire semnificativă a calităţii vieţii în numai câteva ore.
 • Este o rezolvare rapidă, fixă, estetică şi pe termen lung.
 • Lucrările protetice seamănă foarte mult cu dinţii naturali, sunt stabile şi uşor de igienizat.
 • Pacienţii scapă rapid de disconfortul creat de mobilitatea şi durerea de gingii provocată de protezele clasice, precum şi de problemele masticatorii şi cele legate de vorbit.
 • Reducerea procedurilor chirurgicale (implanturile se pot insera în aceeaşi şedinţă în care se fac şi extracţiile).
 • Metoda de tratament este mai ieftină comparativ cu alte metode permanente de reabilitare.

Este necesar ca osul iniţial să aibă o calitate bună şi să fie suficient din punct de vedere cantitativ.

Problemele semnificative de sanătate pot influenţa tratamentul.

Fast&Fixed – proteze fixe pe implanturi

Oferta

2150

Fast&Fixed All on 4

2750

Fast&Fixed All on 6

Ce este inclus în preţ

 1. Consultaţie
 2. Plan de tratament
 3. Anestezie locală
 4. 4 sau 6 implanturi, după caz
 5. Manoperă
 6. Lucrarea provizorie nu este inclusă în acest preț!
Pentru întrebări şi/sau programări legate de acest tip de proteză dentară fixă pe implanturi ne puteţi contacta la telefon +4 0732 445 116 sau pe email office.emiradent@gmail.com

La Clinica Emira Dent găsiţi

SFATURI DE ÎNCREDERE

Doctorii Emira Dent participă anual la cursuri şi congrese de estetică dentară pentru a le putea oferi pacienţilor lor tot suportul estetic şi funcţional pe parcursul tratamentului.

Proteze dentare fixe pe implanturi (FAST&FIXED) în 24h

X