PROFILAXIE DENTARĂ

Vizitele regulate (de 2 ori pe an) la stomatolog sunt extrem de importante. În acest fel se pot depista cariile incipiente, parodontoza sau alte afecţiuni ale cavităţii orale.

Profilaxia dentară este esenţială pentru menţinerea unei danturi sănătoase, dar şi pentru a trata etapele timpurii ale unor afecţiuni gingivale.

Medicul dentist utilizează instrumente speciale pentru a îndepărta tartrul dentar. Fără vizite regulate la stomatolog, tartrul se poate forma sub gingie. Acest lucru duce, în timp, la dezvoltarea unor afecţiuni parodontale care, netratate, pot duce la pierderea dinţilor.

Profilaxie

Profilaxia dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu prevenirea apariţiei afecţiunilor dentare.

Servicii de

Profilaxie Dentară

Igiena orală (folosirea corectă a periuţei de dinţi, tehnici de periaj, igiena lucrărilor protetice fixe şi mobile, utilizarea apei de gură şi a aţei dentare)

Consultaţie completă prin evaluarea clinică efectuată de către medicul stomatolog cu ajutorul camerei intraorale, precum şi a radiografiilor

Detartraj cu ultrasunete şi periaj profesional Air-flow

Fluorizare în gutiere speciale

Sigilare în şanţuri şi fosete

Profilaxia afecţiunilor parodontale

Urmați

Sfatul stomatologului

Profilaxia dentară este una dintre cele mai bune investiţii pe care o puteţi face pentru sănătatea dumneavostră orală.

La Clinica Emira Dent găsiţi

SFATURI DE ÎNCREDERE

Doctorii Emira Dent participă anual la cursuri şi congrese de estetică dentară pentru a le putea oferi pacienţilor lor tot suportul estetic şi funcţional pe parcursul tratamentului.

Proteze dentare fixe pe implanturi (FAST&FIXED) în 24h

X